1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Lambrechts Jozef kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Lambrechts Jozef. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Lambrechts Jozef verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Lambrechts Jozef

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Lambrechts Jozef-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Lambrechts Jozef-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Lambrechts Jozef. U kunt uw verzoek sturen naar Lambrechts Jozef door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van Lambrechts Jozef

De informatie op de Lambrechts Jozef website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Lambrechts Jozef streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Lambrechts Jozef hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Contact

Lambrechts Jozef
Staatsbaan 320
3210 Lubbeek

T 016 62 14 80
F 016 62 02 97

facebook_page_plugin